Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Мурафська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04397448) був реорганізований і увійшов до складу Краснокутської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Захід щодо участі у 2018 році Всеукраїнського тижня права

  

10 грудня  2018 року о 9 годині 25 хв. в приміщенні Мурафської сільської бібліотеки було проведено гру-мандрівку «Я і мої права».

Гра – мандрівка проводилася  бібліотекарем  Дрижаног Ларисою Петрівною, для учнів 7 та 10 класів.

    Організатори заходу:  Мурафська сільська бібліотека.

    В ході заходу бібліотекар повідомила, що щорічно, 10 грудня, відзначається День прав людини — міжнародне свято, засноване за пропозицією Генеральної асамблеї ООН, знаменуючи річницю ухвалення Асамблеєю Загальної декларації прав людини в 1948 році.

    Читачам було цікаво і корисно довідатись про свої права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства України, адже дуже часто наші повсякденні вчинки мають правові наслідки. Життєві приклади, конкретні ситуації, які розглядалися під час зустрічі, змусили замислитись присутніх, особливо молоді,  над необхідністю знати закони нашої країни та вміти їх застосовувати.

     Учні були активними, відповідали на запитання вікторини «Великі права маленької людини». Найбільше зацікавлення в них викликав розгляд різноманітних ситуацій в яких необхідно було визначити законність дій персонажів.

  Було переглянуто відео матеріали «Права і обов’язки дітей», «Кожна дитина має право».

     Відвідувачі заходу ознайомилися з тематичною полицею «Мої права – моє життя».

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *